Sohbetikiz.Com Forum ikizlerin Forumu :)
Duyurular: www.Sohbetikiz.com/script.exe Adresinden Sohbet Programimizi indirebilirsiniz..

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Temmuz 31, 2010, 06:34:09 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

-- == [ Sohbetikiz.Com - Sohbet Odalari ] == --
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Burclar nasil özür diler?  (Okunma Sayısı 159 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Global Moderator
Tam Üye
**

Rep: +42/-0

« : Mart 04, 2009, 12:42:51 ÖS »

Koc: Bir kere butun Koc'lar dünya sekeri olduklarina inanirlar. Özür dilemelerini gerektirecek bir sey yaptiklarini ya da söylediklerini hic düsünmezler.. O yüzden dizlerinin üstüne cökmek yerine basitce "özür dilerim" derler.. bundan ne azi ne fazlasi..

Boga: Bir hata yaptiklarinda insanlarla yüz yüze bakmaya cok cekinirler.. Hem zaten olan olmustur.. O yüzden Bogaların özür dilemedikleri icin kaybettikleri cok arkadaslari vardir..

İkizler: Ikizler her ne yapmis olurlarsa olsunlar, konuyu iyice derinlemesine bir arastirırsaniz mutlaka hakli cikacaklardir. Hakli olduklarini düsünmüyorsaniz demek ki konunun yeterince derinine inmemissiniz o da sizin sorununuz..

Yengec: Bir Yengec'in özür dilemesini bekliyorsanız buna pisman olursunuz... Her konuyu mutlaka kendi taraflarina cevirmeyi bu kadar iyi beceren baska bir burc daha yoktur... Sonunda bir bakmissiniz yalvar yakar olan sizsiniz..

Aslan: Bir aslan hatasini telafi etmek icin elinden ne geliyorsa yapar.. Size cicekler alir, evinizin karsisindaki duvara kocaman harflerle BENI AFFET yazar, ayaklariniza kapanip yalvarır.. Sonunda affettiginiz zaman kis kis gülmeyi de ihmal etmez tabi, ne de olsa ona karsi koymak ne mümkün..

Basak: Basak hata yaptigi zaman özur dilemekten cekinmez, ama bunu ne zaman yapacagini kendi kafasindan planlar.. Herkesi kendileri gibi sandiklari icin böyledirler.. Onlara göre is isten gecmis olsa bile sonucta özür dilemis midir? Dilemistir!

Terazi: Hata yaptiklari zaman bunu itiraf etmeye cekinmezler.. O kadar icendirler ki zaten özür dilerim demelerine firsat kalmadan siz affettiginizi söylemis olursunuz.

Akrep: Özür dilemenin bir formalite olduguna inanirlar.. O yüzden bir telefon acmak ya da karsiniza alip konusmak yerine kart ya da mail yoluyla özür dileyen insanların cogu bu burctandir.

Yay: Yay'larin kitabinda pismanlik, özür gibi seyler yazmaz.. Hatasiz kul olmaz sarkisi onlarin hayat felsefesidir. Baskaları onlara yanlis bir sey yaptigi zaman da ayni tavri korurlar, cifte standart yapmazlar yani..

Oglak: Onlar asla basit bir "özür dilerim" cümlesi duyamazsiniz. Uzuuuun bir aciklama yaparlar. 7 sayfalik bir savunma yazdikları da görülmüstür..

Kova: Dünya tatlisi insanlardir. Hata yaptiklarini bilir ve saniyesinde durumu kurtarmak icin bir seyler düsünürler. Genelinde de basarirlar ..

Balik: Kolay kolay özür dilemezler cünkü onlara göre herkesin olaylara bakis acisi farklidir. Bir Balik ve özür dilemek ha? Sansinizi zorlamayin!

kalbimi kilitledim anahtari SENDE, icindesin en güzel yerinde...askImmmmm
Global Moderator
Tam Üye
**

« Yanıtla #1 : Nisan 02, 2009, 02:18:34 ÖS »

acaba sizin oldugunuz burca, altda bahsedilenler uyor mu Huh?

CiLLi
CiLLi
Administrator
Buralar Ondan Sorulur!

Rep: +121/-0

Canım biLe emanetken kaybedecek neyim oLabilirki?

« Yanıtla #2 : Nisan 06, 2009, 08:50:50 ÖÖ »

ben balık burcuyum ve burcumu seviyorum diğer burçlara oranla daha iyimser karşı koyulmaz etkileyici yönleri vardır kendimden biliyorum

Yarami sarmaya merhemin yok,
yalandanda olsa gönül alamazmisin?

Global Moderator
Tam Üye
**

« Yanıtla #3 : Nisan 09, 2009, 09:26:33 ÖÖ »

Wink

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

Tüm Haklari Sohbetikiz.Com'a Aittir.
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Bu Sayfa 0.06 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu