Sohbetikiz.Com Forum ikizlerin Forumu :)
Duyurular: www.Sohbetdeluxe.com Sizlere özeL SizlerLe güzeL..

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Temmuz 31, 2010, 06:20:07 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

-- == [ Sohbetikiz.Com - Sohbet Odalari ] == --
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kim bu adam?  (Okunma Sayısı 134 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CiLLi
CiLLi
Administrator
Buralar Ondan Sorulur!

Rep: +121/-0

Canım biLe emanetken kaybedecek neyim oLabilirki?

« : Şubat 18, 2009, 05:23:58 ÖS »

İki gün boyunca isteyen herkese para dağıttı

ABD’nin New York kentinde, adını açıklamayan ve yüzünü örten bir kişi, 2 gün boyunca isteyenlere para dağıttı.

Adının Bill olduğu öğrenilen gizemli iyiliksever, New York’taki Times Square’de kurulan bir gişenin önünde sıfır derece civarındaki hava sıcaklığına rağmen sıraya geçenlere en az 50 dolar verdi.

Kocaman güneş gözlükleri ve kafasına geçirdiği bone sayesinde tanınmayan Bill’in para dağıttığı gişenin üzerinde "Can Kurtarma Gişesi" yazıyor.
Bill’in sözcüsü Drew Tybus, "insanlara biraz para elde etmeleri için fırsat tanımak istedik. Herkesin ekonomik krizden etkilenen bir tanıdığı var. Hükümet nasıl şirket ve bankalara yardım ediyorsa, Bill de insanlara yardım etmek istiyor" dedi.

Bill’den para almak için sırada bekleyenler, sorunlarını bir kamera ve mikrofonla kuyrukta dolaşan kişiye anlatmak zorunda.
Yüzlerce kişilik sırada 5 saate yakın bekledikten sonra Bill’den 50 dolar alan 25 yaşındaki Leon McNeill, 2 ay önce Macy mağazalarındaki işinden çıkarıldığını, aldığı paranın bir kısmını annesine vereceğini söyledi.
"Annesinin can çekiştiğini" söyleyen Mario isimli kişiye Bill 150 dolar verirken, eskiden Irak’ta savaştığını ve depresyona girdiğini söyleyen Curtis de 50 dolar aldı.

Evsiz Juan Vasquez (45) de Bill’den aldığı 100 dolar nedeniyle çok mutlu olduğunu belirterek, "bunun sayesinde elbiselerimi yıkayabilir, biraz yiyecek ve sigara alabilirim. Bu, benim gibi hiçbir şeyi olmayan birisi için fazla" dedi.
Bill’in sözcüsü Tybus, bunun New York’taki son para dağıtımı olduğunu ve Bill’in bundan sonra Washington, Boston ve Philadelphia’da toplam 500 bin dolar dağıtacağını söyledi.
Tybus, "Bill kimliğini açıklamak istemiyor. Bunun çok riskli olduğunu düşünüyor. Herkes onun parası olduğunu biliyor o yüzden başına bir şeyler gelebilir. Ancak ona saldırmayı düşünenleri uyarayım. Gişenin çevresinde gördükleriniz sivil korumalar ve silahlılar" diye konuştu.

Yarami sarmaya merhemin yok,
yalandanda olsa gönül alamazmisin?

myhoney
myhoney
Global Moderator
Forumcu
**

Rep: +33/-2

« Yanıtla #1 : Mayıs 19, 2009, 10:13:26 ÖÖ »

bu haberi haberlerdede izlemiştim ve çok şaşırmıştım aslında hem güzel bişey ihtiyacı olanlar için ama bir yandanda insan neden böyle bişey yapar bunuda çözmüş değilim henüz
CiLLi
CiLLi
Administrator
Buralar Ondan Sorulur!

Rep: +121/-0

Canım biLe emanetken kaybedecek neyim oLabilirki?

« Yanıtla #2 : Mayıs 19, 2009, 04:53:55 ÖS »

ben de istiyorum bizede dağıtsın para  Smiley))

Yarami sarmaya merhemin yok,
yalandanda olsa gönül alamazmisin?

aspirin07
Tam Üye
**

Rep: +22/-0

« Yanıtla #3 : Haziran 04, 2009, 08:19:56 ÖÖ »

Amerikadaki fakir orani türkiyeden daha cokmus yafffffffffffff
kardelen
Kardelen
Tam Üye
**

Rep: +9/-0

ben bir insanın bilgisine hayran olurum , ilgisine

« Yanıtla #4 : Haziran 04, 2009, 09:58:10 ÖÖ »

kim bilir belkide hizir aleyhisselamdir insanlari tanima bu zamanda cok zor Kop

Ben bir insanin bilgisine hayran olurum.ilgisine degil
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

Tüm Haklari Sohbetikiz.Com'a Aittir.
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Bu Sayfa 5.063 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu